Mot nye opplevelser

Jeg tror det er på tide for meg å gå videre i karrieren. Ikke at det er en direkte feil i min nåværende jobb, så det er egentlig ikke. Snarere føler jeg veldig flink til den jobben jeg har nå. Arbeid er spennende og stimulerende, er lønnen god og kolleger er hyggelig med noen få unntak. Men det kan bare være at jeg er den typen som trenger en forandring. Kanskje jeg må flytte meg nå og da for å ikke få følelsen av nedkomst, og at jeg slags stakk og stakk i formen min. Jeg har begynt å mistenke at dette er tilfelle. Derfor er jeg nå på leting etter jobb stillinger i min bransje. Nå har jeg ikke vært på markedet så å si, i mange år så jeg kan ikke snakke om konkurransen og så videre. Men stort sett, tror jeg min erfaring og min kunnskap ville ta meg en ganske lang vei her. Jeg kan ikke forestille meg at det ville være en jobb som passer.

This entry was posted on Thursday, March 1st, 2012 at 12:32 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply